PROGRAM DE DETOXIFIERE A ORGANISMULUI PRIN ALIMENTAȚIE

Participă la webinarul gratuit DETOX + 

Detoxifierea organismului este recomandată atunci când există o expunere constantă la substanțe toxice (poluanți, substanțe chimice, metale grele) din mediu sau atunci când acestea sunt asimilate din alimentele procesate. 

 

Atunci când ne confruntăm cu probleme de piele (erupții cutanate, acnee), intoleranțe alimentare, constipație, diaree și alte probleme digestive, răceli frecvente, dureri de cap sau oboseală și energie scazută, este foarte posibil ca organismul nostru să fie ajutat printr-o cură de detoxifiere.

Descarcă webinarul gratuit despre DETOXIFIEREA organismului și dă drumul la DETOX+

DETOX + [PROGRAM DETOXIFIERE]

Ai aici ghidul complet DETOX +

Beneficiază de reducerea de 30% care se aplică dacă achiziționezi acest produs și nu optezi pentru unul dintre ghidurile dedicate detoxifierii fiecărui organ în parte. 

Practic, vei avea acces la cele 5 ghiduri de detoxifiere a principalelor organe - colon, ficat, plămâni, rinichi și piele - la un preț mult mai avantajos pentru tine. Adică, la 75 de combinații din lumea vegetală (unele și cu pește), care te vor ajuta atunci când vrei să urmezi o cură de detoxifiere. 

Dacă achiziționezi cursul "De 3 x AS - de la primul pAS la mASter chef-ul cASei tale", vei primi acest ghid DETOX+ gratuit.