Ascultă podcast-ul "ADIO, STRES"

Ascultă ACUM

Episodul #1

10 alimente care te ajută să elimini sau să reduci stresul acut sau cronic

Când ești stresat, alimentele la care apelezi vor fi cel  mai probabil cele tradiționale, care îți aduc alinare și  confort, te fac să te simți mai bine – cum ar fi  alimentele pline de grăsimi rele (produse de patiserie,  prăjituri) sau poate alcool. 

Ascultă ACUM

Episodul #2

Obiceiuri sănătoase pentru a arăta mai tineri

În acest episod, vei găsi 7 modalități prin care poți aduce în obișnuința ta de consum, a unor modalități care sunt in controlul tău - câteva dintre aceste modalități care le poți aplica și tu începând de astăzi pentru a da start procesului tău de întinerire. 

Ascultă ACUM

Episodul #3

 

Ghid practic de detoxifiere a colonului

De ce este important să dam atenție procesului de detoxifiere a colonului prin alegeri sănătoase, bazate pe produse vegetale? Află în acest episod și  pune în practică - în 3 zile poți pierde 3 kg

Ascultă ACUM

Episodul #4

Ghid complet de nutriție în 5 pași esențiali

Indiferent dacă ai deja greutatea ideală sau încă te straduiești să-ți atingi obiectivul de greutate, pentru un control optim al greutății - în condițiile în care te interesează un stil de viață sănătos – nu este suficient doar să arzi mai multe calorii decât consumi.

Ascultă ACUM

Episodul #5

Modalități practice de a introduce antioxidanți în dieta ta zilnică

Antioxidanții sunt substanțe nutritive (vitamine și minerale) precum și enzime care pot ajuta la prevenirea cancerului, la inversarea sau încetinirea îmbătrânirii, la îmbunătățirea sistemului imunitar, la creșterea energiei și la îmbunătățirea sănătății inimii și a altor organe.

Ascultă ACUM

Episodul #6

Ce poți păți de la stres - efectele asupra corpului și a comportamentului

Stresul îți poate afecta sănătatea chiar dacă nu realizezi asta imediat. Daca te simți obosită, lipsită de vlagă și energie, cu episoade constante de insomnie, dureri frecvente de cap – toate acestea pot fi simptome cauzate de stres.

Ascultă ACUM

Episodul #7

Cum poți scăpa de stres în 10 minute

Stresul poate fi provocat de un număr mare de factori, precum munca, familia, relațiile, finanțele sau chiar de zgomotul traficului. Află din acest episod 5 modalități care te vor ajuta să te relaxezi în 10 minute, să ieși din starea tensionată și să te simți mai bine.
Ascultă ACUM

Episodul #8

 

Cum să scapi de stres și anxietate

Stresul poate provoca sentimente de anxietate, tristețe sau chiar depresie. Aceste sentimente pot fi atât de intense încât îți pot afecta capacitatea de a te concentra și de a face față sarcinilor zilnice. În acest episod vei afla cu poți scăpa de anxietate, inclusiv prin schimbarea stilului de alimentație. 

Ascultă ACUM

Episodul #9

 

Ce poți face împotriva stresului provocat de relații dificile

Practicând exerciții regulate de iertare tansformatoare, acestea ajută la îmbunătățirea sănătății, având multiple beneficii: îmbunătățește calitatea somnului, scade numărul simptomelor somatice cum ar fi durerile de spate, de cap, a grețurilor și a oboselii.

Ascultă ACUM

Episodul #10

Este hrana vie o alternativă la medicamente?

A găti mâncarea, mai ales într-un mod excesiv, poate reduce valoarea nutrițională a alimentelor, deci, consumul în formă naturală a ingedientelor de origine vegetală, așa cum le găsim în natură, ne poate ajuta să asimilăm mai mulți nutrienți.

Ascultă ACUM