DE 3 x AS - DE LA PRIMUL PAS LA MASTER CHEF-UL CASEI TALE

Nu este doar un simplu curs de g─âtit - ci un program de transformare a obiceiurilor alimentare 

Cum s─â g─âte╚Öti s─ân─âtos re╚Ťete VEGANE sau PESCO-VEGETARIENE cu timp maxim de preparare de 20 de minute. 

Vino cu mine într-o c─âl─âtorie de transformare a obiceiurilor tale, în care descoperi creativitatea prin g─âtit, redevii femeia energic─â de alt─â dat─â, s─ân─âtoas─â ╚Öi plin─â de via╚Ť─â.

Acceseaz─â butonul verde de mai jos, f─â înscrierea, acceseaz─â instant platforma de curs ╚Öi vino la sesiunile s─âpt─âmânale LIVE de coaching ╚Öi mentorat de grup.  

O comunitate cu peste 3700 de membri te a╚Öteapt─â cu drag s─â te al─âturi­čĹç­čĹç

CURS LIVE - PACHETUL GOLD
 

Vrei s─â ai acces imediat la 63 de tutoriale video? 

Cu informa╚Ťii despre alimenta╚Ťia s─ân─âtoas─â, nes─ân─âtoas─â, cu tehnici care te vor ajuta s─â-╚Ťi controlezi poftele alimentare, s─â-╚Ťi îndepline╚Öti obiectivele, s─â câ╚Ötigi timp pre╚Ťios pentru tine?

Cu 10 tehnici de g─âtit non-invazive a legumelor f─âr─â amidon, cele cu amidon, a cerealeleor, a leguminoaselor, a ciupercilor. Dar ╚Öi a mânc─ârurilor chineze╚Öti, japoneze ╚Öi indiene?

Cu 5 tehnici de g─âtit în 5 pa╚Öi fiecare - pentru mic dejun, prânz, cin─â, sosuri vegetale ╚Öi deserturi raw vegan. Tehnici prin care vei înv─â╚Ťa cum s─â combini ingredientele în a╚Öa fel încât s─â nu mai ai nevoie de re╚Ťete toat─â via╚Ťa?

Cu multe materiale valoroase de suport care te vor ghida în procesul t─âu de transformare? Ghiduri de combinare a alimentelor 100% vegetale, pe baza carbohidra╚Ťilor buni, a proteinelor complete ╚Öi a gr─âsimilor s─ân─âtoase, a alimentelor f─âr─â gluten. Cu 16 re╚Ťete video pesco-vegetariene explicate pas cu pas? Cu 2 E-book-uri cu 200 de re╚Ťete (dac─â achizi╚Ťionezi separat fiecare E-book, te cost─â 194 Ron)? Cu formulare de identificare ╚Öi setare a obiectivelor, de decoperire a "ho╚Ťilor" de timp? Cu ghiduri de detoxifiere a organismului (dac─â achizi╚Ťionezi separat ghidul te cost─â 137 Ron)?

Nu rata aceast─â oportunitate - profit─â de acest pre╚Ť promo╚Ťional de 470 Ron (doar costul celor 2 E-book-uri si a ghidului Detox + este de 331 Ron - adic─â prime╚Öti cursul cu toate tutorialele video ╚Öi restul materialelor de suport, aproape GRATIS).

Vezi ce vei primi imediat ce accesezi cursul înregistrat - în modulele de mai jos. 

Acceseaz─â butonul portocaliu de mai jos pentru a avea acces imediat la programul de transformare "De 3 x AS: de la primul pAS la mASter chef-ul cASei tale"

CURS ÎNREGISTRAT - PACHET SILVER

Particip─â la webinarul gratuit DETOX + 

Detoxifierea organismului este recomandat─â atunci când exist─â o expunere constanta la substan╚Ťe toxice din mediu sau care sunt asimilate din alimente procesate. Acestea includ poluan╚Ťi, substan╚Ťe chimice ╚Öi metale grele.

 

Atunci când ne confrunt─âm cu probleme de piele (erup╚Ťii cutanate, acnee), intoleran╚Ťe alimentare, constipa╚Ťie, diaree ╚Öi alte probleme digestive, r─âceli frecvente, dureri de cap sau oboseal─â ╚Öi energie scazut─â, înseamn─â c─â organismul nostru are nevoie de o cur─â de detoxifiere.

Descarcă webinarul gratuit despre DETOXIFIEREA organismului și dă drumul la DETOX+