DE 3 x AS - DE LA PRIMUL PAS LA MASTER CHEF-UL CASEI TALE

Nu este doar un simplu curs de gătit - ci un program de transformare a obiceiurilor alimentare 

Cum să gătești sănătos rețete VEGANE sau PESCO-VEGETARIENE cu timp maxim de preparare de 20 de minute. 

Vino cu mine într-o călătorie de transformare a obiceiurilor tale, în care descoperi creativitatea prin gătit, redevii femeia energică de altă dată, sănătoasă și plină de viață.

Accesează butonul verde de mai jos, fă înscrierea, accesează instant platforma de curs și vino la sesiunile săptămânale LIVE de coaching și mentorat de grup.  

O comunitate cu peste 3700 de membri te așteaptă cu drag să te alături👇👇

CURS LIVE - PACHETUL GOLD
 

Vrei să ai acces imediat la 63 de tutoriale video? 

Cu informații despre alimentația sănătoasă, nesănătoasă, cu tehnici care te vor ajuta să-ți controlezi poftele alimentare, să-ți îndeplinești obiectivele, să câștigi timp prețios pentru tine?

Cu 10 tehnici de gătit non-invazive a legumelor fără amidon, cele cu amidon, a cerealeleor, a leguminoaselor, a ciupercilor. Dar și a mâncărurilor chinezești, japoneze și indiene?

Cu 5 tehnici de gătit în 5 pași fiecare - pentru mic dejun, prânz, cină, sosuri vegetale și deserturi raw vegan. Tehnici prin care vei învăța cum să combini ingredientele în așa fel încât să nu mai ai nevoie de rețete toată viața?

Cu multe materiale valoroase de suport care te vor ghida în procesul tău de transformare? Ghiduri de combinare a alimentelor 100% vegetale, pe baza carbohidraților buni, a proteinelor complete și a grăsimilor sănătoase, a alimentelor fără gluten. Cu 16 rețete video pesco-vegetariene explicate pas cu pas? Cu 2 E-book-uri cu 200 de rețete (dacă achiziționezi separat fiecare E-book, te costă 194 Ron)? Cu formulare de identificare și setare a obiectivelor, de decoperire a "hoților" de timp? Cu ghiduri de detoxifiere a organismului (dacă achiziționezi separat ghidul te costă 137 Ron)?

Nu rata această oportunitate - profită de acest preț promoțional de 470 Ron (doar costul celor 2 E-book-uri si a ghidului Detox + este de 331 Ron - adică primești cursul cu toate tutorialele video și restul materialelor de suport, aproape GRATIS).

Vezi ce vei primi imediat ce accesezi cursul înregistrat - în modulele de mai jos. 

Accesează butonul portocaliu de mai jos pentru a avea acces imediat la programul de transformare "De 3 x AS: de la primul pAS la mASter chef-ul cASei tale"

CURS ÎNREGISTRAT - PACHET SILVER

Participă la webinarul gratuit DETOX + 

Detoxifierea organismului este recomandată atunci când există o expunere constanta la substanțe toxice din mediu sau care sunt asimilate din alimente procesate. Acestea includ poluanți, substanțe chimice și metale grele.

 

Atunci când ne confruntăm cu probleme de piele (erupții cutanate, acnee), intoleranțe alimentare, constipație, diaree și alte probleme digestive, răceli frecvente, dureri de cap sau oboseală și energie scazută, înseamnă că organismul nostru are nevoie de o cură de detoxifiere.

Descarcă webinarul gratuit despre DETOXIFIEREA organismului și dă drumul la DETOX+