Bootcamp de tranziție către o alimentație vegană

 
Eveniment online, GRATUIT, de 3 zile (5-7 Iunie), unde descoperi cum să faci tranziția către o alimentație corectă, să reduci sau să elimini produsele de origine animală și produsele procesate într-un mod ușor și plăcut.  

 

Vei învăța cum să te uiți la obiceiurile tale de consum, cum să le conștientizezi ca să faci primii pași către un stil de alimentație bazat pe produse vegetale.

 

Îți vei (re)câștiga sănătatea, energia și vitalitatea, făcând economie de timp și de bani.

 

Vreau în BOOTCAMP

ZIUA 1 - 5 iunie [7:00 PM]

Înveți care sunt stilurile de alimentație – cu argumente pro și contra și cum poți face primii pași pentru a conștientiza obiceiurile alimentare pe care le ai 

ZIUA 2 - 6 iunie [7:00 PM]

Înveți cum să te raportezi la farfuria ideală, indiferent de ce stil de alimentație ai în prezent . Vei aplica o formulă clară prin care să-ți stabilești necesarul tău caloric și îți voi arăta cum să-ți formezi un meniu zilnic în funcție de necesarul tău caloric și nevoile tale specifice.

ZIUA 3 - 7 iunie [7:00 PM]

Descoperi  care sunt greșelile frecvente pe care le faci atunci când te raportezi la mâncare. Cum să îți planifici corect mesele și cum să te organizezi ca să câștigi cel puțin 60 de min. pe zi.  

Vreau ÎN BOOTCAMP

✅ Îți dorești să îți (re)câștigi sănătatea?

✅ Vrei să reduci sau să elimini produsele de origine animală și produsele procesate?

✅ Te-ai săturat să te întrebi în fiecare zi ce să mai gătești?

✅ Vrei să câștigi bani și să nu mai cheltuiești atât de mult pe mâncare?

✅ Vrei să nu mai fii balonată și constipată?

Vreau ÎN BOOTCAMP

Eu sunt Gabriela Constantinescu, Antrenor de sănătate și autor de cursuri online

Am fost dependentă de mâncare nesănătoasă până acum 7 ani.

Care mi-a adus multe necazuri.

Cu toate astea, am reușit să fac o transformare majoră în viața mea care m-a făcut să descopăr o pasiune - aceea de a inventa sau reinventa rețete simple, cu specific vegan, raw vegan și pesco-vegetarian, care nu durează mai mult de 20 de minute. 

Nu sunt “Chef” cu toate că de-a lungul timpului,  prietenii mei m-au încurajat să particip la tot felul de concursuri culinare. Spuneau ei că aș găti bine.

De fapt, delicios, creativ, aspectuos, îndrăzneț, diferit, dar mai ales rapid. Și mereu mă întrebau când am timp și pentru asta. 

În călătoria mea de transformare, am urmat și cursuri de nutriție atât în țară (am o certificare ca Tehnician Nutriționist) cât și în străinătate (am absolvit  cursurile Stanford University of Medicine, cu specializare în nutriție). 

Am învățat câte ceva despre nutriție dar nu suficient. De aceea mă pasionează să citesc cărți sau studii diverse pe această temă, să urmăresc documentare sau să aprofundez cursurile efectuate până acum.

Am peste 25 de ani de experiență în resurse umane, sunt Trainer, Coach NLP, autor de cursuri online și de cărți de gătit cu specific raw vegan, vegan sau pesco-vegetarian. Mai multe despre mine găsești la www.mindvibe.ro  sau pe Spotify - în podcast-ul "Spune: Adio, Stres!"

Dacă ești hotărâtă ca anul acesta să fie anul în care faci PRIMUL PAS pe drumul transformării tale, să construiești obiceiuri mici ca să obții rezultate remarcabile, să-ți îmbunătățești starea de sănătate  și să adopți un stil de alimentație bazat mai mult pe produse vegetale, de abia aștept să-ți fiu ghid și antrenor în procesul tău de transformare. 

Ne vedem la evenimentul ONLINE, GRATUIT, din 5-7 Iunie, de la 7:00 la 9:00 PM!

Înscrie-te la evenimentul online, GRATUIT și ai șansa de a câștiga 747 LEI.

 

Vei afla toate detaliile când participi la eveniment. 

Vino la Bootcamp-ul ONLINE de tranziție alimentație vegană din 5-7 iunie 2023, de la 19:00. Evenimentul se desfășoară pe Zoom.