Bootcamp Timp și Sănătate

Cum să faci o schimbare pozitivă în fiecare zi din viața ta și să ai timp pentru o alimentație sănătoasă.

 

Pune bazele unui stil de viață sănătos în doar 3 zile, prin tehnici avansate de managementul timpului și tehnici de gătit vegan și raw vegan cu durată maximă de 20 de minute.

 

Când? 14-16 Octombrie 2022

 

Unde? La o oră distanță față de București (vezi detalii locație mai jos)

 

Vrei să faci o schimbare în obiceiurile tale dar nu găsești timp sau motivația de a o face? Nu știi cum să ieși din rutina zilnică și cum să te prioritizezi? 

Peste 3 ani, dacă vei continua să nu te prioritizezi și să nu găsești timp pentru tine, îți va plăcea cum va arăta viața ta?

Cum ar fi să ai timp pentru ce este prioritar și important pentru tine? 

Ai nevoie de doar 3 zile și o experiență de neuitat alături de noi, Gabriela și Cătălina, pentru a pune bazele unui stil de viață sănătos, în care îmbinăm principii de gestionare eficientă a timpului, sesiuni de relaxare prin meditație și ateliere de live cooking vegan și raw vegan. 

Tot mai des auzim în jurul nostru persoane care realizează (de multe ori la o vârstă înaintată) că nu au știut să se pună pe primul loc în viața lor. Care trăiesc un șoc la un moment dat, de exemplu atunci când starea de sănătate devine problematică. Poate ți s-a întâmplat chiar ție să experimentezi acest lucru. Nu suntem învățați să avem timp pentru noi, dimpotrivă găsim mereu timp pentru cei din jurul nostru și uităm să ne prioritizăm. 

 Vestea bună este că sunt soluții, că se poate să îți schimbi stilul de viață. Că poți să te conectezi cu corpul și mintea ta, să te asculți și să acționezi în consecință. 

 Accesează butonul de mai jos pentru înscriere.

Vreau în BOOTCAMP
 
Vreau in BOOTCAMP

Dacă este pentru TINE acest BOOTCAMP și dacă:

 • Îți dorești să petreci cât mai mult timp în natură
 • Vrei să afli cum să faci rost de timp și pentru tine
 • Vrei să știi o metodă simplă prin care să te regăsești într-o lume foarte agitată
 • Vrei să ai timp pentru ce este important pentru tine
 • Vrei să faci o schimbare în stilul tău alimentar, să consumi mai multe fructe, legume, cereale integrale, leguminoase, nuci și semințe
 • Ești curios, cu poftă de a explora și experimenta lucruri noi
 • Cauți un loc unde să experimentezi preparate 100% vegetale dar să și înveți tips & tricks alimentație sănătoasă

 

 

Am creat o experiență unică pentru tine: un bootcamp de gestionare a timpului ca să te regăsești și să-ți transformi stilul de viață.

 
 

00

ZILE

00

ORE

00

MIN

00

SEC

Ce experimentezi în cele 3 zile?

 

 • Îți (re)încarci bateriile, debordezi de energie  și  experimentezi în fiecare moment ceva nou -  în sesiunile interactive de managementul timpului sau în atelierele de live cooking. 
 • Iei cu tine exemple concrete bazate pe principiile de management al timpului pe care le vei pune imediat în practică, atât în viața personală cât și în cea profesională.
 • Pleci acasă cu tehnici de gătit non-invazive, cu combinații inedite și cu rețete detaliate bazate 100% pe produse vegetale pe care să le experimentezi în continuare. 
 • Ai acces pe viață la un E-book cu 100 de rețete detaliate vegan și raw vegan, ca sursă de inspirație pentru tine și cei dragi.
 • Îți schimbi obiceiurile care te sabotează și care te duc în criză de timp, vei face alegeri sănătoase, pline de savoare și creezi o nouă legătură  cu corpul tău.
 • Îți faci prieteni noi, persoane ca tine -  dornice să experimenteze, să exploreze locuri noi, să testeze noi limite. Fie că explorăm în bucătărie, fie zona din jur, fie explorăm credințele noastre limitative - cum ar fi că nu avem timp, că viața ni se scurge printre degete, că nu mai știm cum să reacționăm la stres, că nu merităm să ne relaxăm. 
 • Iei cu tine principii simple de nutriție pe care să le aplici în viața de zi cu zi. 
 • Înțelegi, prin exemple practice cum să combini ingredientele 100% de origine vegetală pentru a-i oferi corpului tău energia de care are nevoie peste zi.
 • Îți planifici zilele în așa fel încât să ai timp și pentru tine.
 • Vezi efectiv cum te simți in cele 3 zile, atunci când combini un stil de alimentație diferit cu tehnici de management al timpului, relaxare și cu odihnă. 

Costul  ALL INCLUSIVE pentru acest Bootcamp / persoană este de 1747 LEI.

Poți opta și pentru plata în două rate egale (2 rate a câte 960 lei), 50% la înscriere și 50% cu minim 7 zile până la de data de începere.

 

 

Vreau în BOOTCAMP
Vreau în BOOTCAMP

Sunt Gabriela Constantinescu - Trainer, Coach & Consilier Nutrițional

Am fost dependentă de mâncare nesănătoasă până acum 7 ani. Care mi-a adus multe necazuri. Cu toate acestea, am reușit să fac o transformare majoră în viața mea care m-a făcut să descopăr o pasiune - aceea de a inventa sau reinventa rețete simple, care nu durează mai mult de 20 de minute.

Nu sunt “Chef” cu toate că de-a lungul timpului,  prietenii mei m-au încurajat să particip la tot felul de concursuri culinare. Spuneau ei că aș găti bine. De fapt, delicios, creativ, aspectuos, îndrăzneț, diferit, dar mai ales rapid. Și mereu mă întrebau când am timp și pentru asta.

În călătoria mea de transformare, am urmat și cursuri de nutriție atât în țară (am o certificare ca Tehnician Nutriționist) cât și în străinătate (am absolvit  cursurile Stanford University of Medicine, cu specializare în nutriție). Am învățat câte ceva despre nutriție dar nu suficient. De aceea mă pasionează să citesc cărți sau studii diverse pe această temă, să urmăresc documentare sau să aprofundez cursurile efectuate până acum.

Iar în urmă cu 7 ani s-a născut un vis - acela de a duce mai departe povestea livezii cu cei 300 de pruni, locul unde organizăm această tabără.

Visam eu atunci să creez unul dintre cele mai confortabile locuri din România, unde să te simți liber să experimentezi, să creezi, să te încarci cu energie, să renaști. Pentru că asta se întâmplă în acest loc magic.

După mai bine de 25 de ani de experiență în domeniul resurselor umane, astăzi sunt și autor de cursuri online, Trainer și Coach cu tehnici de programare neuro-lingvistică. Organizez tabere de dezvoltare a creativității prin gătit, inclusiv pentru copii dar și ateliere de live cooking sau masterclass-uri de gătit sănătos.

Mai multe despre mine găsești la www.mindvibe.ro 

Sunt Cătălina Duțu, mamă, soție, antreprenor

Înainte de toate, în acest moment al vieții mele, sunt acea persoană care a învățat din propria experiență cât este de important să își trăiască viața în funcție de prioritățile personale și profesionale prin și cu intermediul acestui instrument numit "managementul timpului". Mi-am schimbat cariera tocmai pentru că vreau să dau mai departe aceste informații. Tocmai pentru că viața mea se împarte, literalmente în ”înainte de” și ”după” interacțiunea cu "managementul timpului".  

Atunci când am aflat care sunt prioritățile mele, am înțeles, printre altele, cât de important este pentru mine să îmi păstrez starea de sănătate pe termen lung, exact pentru a mă bucura de viață și a reuși tot ceea ce mi-am propus.

Plecând de la o alimentație bogată în proteine animale, cu un consum redus de fructe și legume am trecut spre o alimentație pe care o consideram sănătoasă (în continuare cu lactate, ouă, carne slabă - știți voi .... recomandările nutriționiștilor).

Doar că… fiind în contact cu corpul meu, ceva tot nu era suficient de bine.

Aveam nevoie de altceva.

M-am gândit să devin vegană (un șoc pentru cunoscuții mei și membrii familiei care știau bine ce alimente consumăm), doar că nu știam de unde să încep și mi se părea foarte dificil.

Atunci am cunoscut-o pe Gabriela și rețetele ei rapide. Și a devenit ușor, absolut ușor și pentru mine. În plus este o plăcere să experimentez rețete, combinații, să aleg ce îmi place și ce nu. 

Cu ajutorul principiilor de managementul timpului am reușit să includ în programul meu timp pentru o alimentație care mă face plină de energie, care m-a întinerit (de la piele până la mindset). Extraordinar este că poți să îi influențezi și pe ceilalți în acest sens, că le poți arăta să se poate și altfel, fără presiune și fără să te gândești să îi schimbi. 

După mai bine de 20 de ani de carieră profesională, fiind absolventă a unui program de Executive MBA de la Cotrugli Business School, am decis să fac o schimbare în carieră și să îi influențez pe ceilalți prin cursurile pe care le susțin: "Managementul timpului", "Managementul banilor" și "Leadership". Pentru că putem să facem tot ce ne dorim, indiferent de vârsta și backgound-ul personal și profesional, dacă ne dorim suficient și avem persoanele potrivite în jurul nostru.

Bonus special pentru a exersa abilitățile de a găti sănătos rețete 100% vegane și raw vegane cu timp maxim de preparare de 20 de minute 

Imediat ce te-ai înscris în Bootcamp și ai achitat, primești un E-book cu 100 de rețete detaliate, inventate sau reinventate de Gabriela (prețul de achiziție este 97 lei). 

Beneficiezi de 20% reducere la programul de dezvoltare a creativității prin gătit organizat de Gabriela: "De 3 X AS  - de la primul pAS la mASter chef-ul cASei tale" (94 lei).

Beneficiezi de 20% reducere la cursul de management al banilor organizzat de Cătălina (140 lei). 

 

 

Beneficiezi de:

 • Cazare 2 nopți, cu pensiune completă, 3 mese pe zi + băuturi răcoritoare
 • Înveți 3 tehnici de gătit rețete 100% produse vegetale ca să nu mai ai nevoie de rețete toată viața 
 • Înveți peste 20 de rețete vegane și raw-vegane, pentru mic dejun, prânz și cină - inclusiv bazate pe bucătaria thailandeză, chinezească si japoneză. Inclusiv cum să prepari rapid deserturi raw-vegan
 • Ai acces gratuit, imediat ce ai achitat, la un E-book cu 100 de rețete 100% vegane și raw-vegane, cu timp maxim de preparare de 20 de minute (prețul de achiziție este de 97 lei, tu vei primi gratuit)
 • Înveți tehnici de gestionare a timpului și o metodă validată să-ți organizezi viața după valorile tale 
 • Înveți să reacționezi la stres și să te relaxezi
 • 20% reducere la cursul "De 3 x AS: de la primul pAS la mASter chef-ul cASei tale", organizat de Gabriela (vei economisi 94 lei) 
 • 20% reducere la cursul de "Managementul banilor",  organizat de Cătălina (vei economisi 140 lei)

Rezervă locul tău în BOOTCAMP în perioada 14-16 Octombrie - 1747 LEI / persoană pentru plata integrală sau 2 rate a 960 LEI / persoană

Locuri limitate - maximum 8 adulți  (cupluri sau persoane care se cunosc - vila are 4 dormitoare, cu paturi matrimoniale)