JAPAN ART summer CAMP

Tabară de dezvoltare a creativității pentru copii cu vârste între 6-13 ani. 

Taberele se organizează în Iunie - August 2023. 

Copilul tău va trăi alături de noi o experiență de neuitat - după un an în care a stat mai mult închis în casă, în fața calculatorului, în care a tânjit după joacă în aer liber, după prieteni reali și nu virtuali. Va trăi pentru 5 zile în simbioză cu natura, într-o livadă cu 300 de pruni. La doar o oră distanță față de București și 15 minute față de Pitești. 

 

Zile întregi în care va uita de calculator, de televizor. Într-un loc unde plictiseala nu există. Într-un loc unde nu auzi altceva decât sutele de păsări din livadă care te încântă cu sunetele lor. 

Profită de o tabără unică, organizată într-un loc magic. Dedicăm aceste tabere dezvoltării creativității copiilor - fie că vom picta ce ne inspiră din mediul înconjurător, fie că vom face ilustrații Manga, caligrafie japoneză, vom viziona anime-uri, fie că vom învăța cum să ne hrănim sănătos, inclusiv prin arta culinară japoneză. 

Locurile sunt limitate la maximum 12 copii / tabără. Accesează butonul verde de mai jos.

Vreau în JAPAN ART Summer Camp

Îți dorești pentru copilul tău să petreacă cât mai mult timp în natură?

Te doare să-l vezi toată ziua la calculator? 

Vrei să mănânce mai multe fructe, legume, cereale integrale și nuci? 

Este creativ și are o imaginație bogată? 

Este curios, cu poftă de a explora și experimenta lucruri noi? 

Vrea un loc unde plictiseala este interzisă?

 

 

Pentru că și noi avem copii și am experimentat toate cele de mai sus, am creat o experiență unică pentru copilul tău:

 

Tabăra de dezvoltare a creativității

 
 

Ce va experimenta copilul tău în cele 5 zile?

Va învăța să redescopere bucuria simplă de a sta în aer liber, să alerge și să se joace în livada cu cei 300 de pruni. Va trăi în simbioză cu natura. Toate activitățile taberei sunt gândite cu scopul de a-i dezvolta creativitatea, de a-l face să se simtă liber, neîngrădit de reguli stricte.

Va adora să își facă noi prieteni cu care va explora dealurile din jur. 

Copilul tău va desena și va picta elementele naturii înconjurătoare folosind tehnica acuarelei.

Va explora zilnic tehnici creative multimedia cu cele mai inventive combinații: va picta poezii, va ilustra haiku-uri, va învăța să surprindă expresii ale norilor și va combina toate acestea într-o poveste ilustrată. 

Va descoperi plăcerea de a merge în picnic, pe dealul din fața casei, unde va asculta povești despre flora și fauna locală. Poate avem noroc și vom vedea chiar și căprioare. 

Iar în serile plăcute de vară, ne vom strânge cu toții în grădină, vom spune povești și poezii sau vom viziona proiecții ale unor scurt-metraje de artă sau de animații premiate la festivaluri care pun accentul pe creativitate.

Își va dezvolta creativitatea prin gătit. Dar nu oricum, ci bazat pe principiile unei alimentații sănătoase, în care copilul tau va fi uimit de varietatea de culori, texturi și arome pe care le va descoperi sau le va crea chiar el.

Va învăța câteva tehnici de gătit foarte simple, va învăța cum să combine fructele, legumele, leguminoasele, nucile și cerealele pentru a obține un mic dejun sau un prânz delicios. Își va cultiva răbdarea atunci când va învăța să facă cu mâna lui un sushi delicios.

Mai știi? Când se va întoarce din tabără, poate te va surprinde cu noua lui pasiune pentru bucătărie 🥰. 

 

Costul taberei / copil este de 1970 LEI, fiind incluse următoarele: transport București - Călinești (dus-întors), pensiune completă (3 mese principale pe zi, gustări, meniu bogat în fructe, legume, cereale integrale, leguminoase, nuci, pește). De asemenea, carne de curcan, pui, ouă și brânzeturi proaspete. Nu vor fi oferite copiilor dulciuri sau produse de patiserie din comerț, sucuri acidulate sau alte tipuri de sucuri cumpărate din comerț. Ca lichide, copiii vor consuma apă plată, limonade cu miere, lămâie și mentă, ceaiuri sau compoturi de fructe.

 

Poți opta și pentru plata în două rate egale (2* 1120 lei) , 50% la înscriere si 50% cu maxim 3 zile înainte de data de începere a taberei.

 

 

Vreau în JAPAN ART Summer Camp

Cine suntem noi, cei care vom avea grijă de copilul tău?

Eu sunt Gabriela Constantinescu - mamă a 3 copii - 2 gemeni, Alex și Alexia care au 21 ani și Eric - 14 ani

Am fost dependentă de mâncare nesănătoasă până acum 6 ani. Care mi-a adus multe necazuri. Cu toate astea, am reușit să fac o transformare majoră în viața mea care m-a făcut să descopăr o pasiune - aceea de a inventa sau reinventa rețete simple, pesco-vegetariene, care nu durează mai mult de 20 de minute.

 

Nu sunt “Chef” cu toate că de-a lungul timpului,  prietenii mei m-au încurajat să particip la tot felul de concursuri culinare. Spuneau ei că aș găti bine. De fapt, delicios, creativ, aspectuos, îndrăzneț, diferit, dar mai ales rapid. Și mereu mă întrebau când am timp și pentru asta.

 

În călătoria mea de transformare, am urmat și cursuri de nutriție atât în țară (am o certificare ca Tehnician Nutriționist) cât și în străinătate (am absolvit  cursurile Stanford University of Medicine, cu specializare în nutriție). Am învățat câte ceva despre nutriție dar nu suficient. De aceea mă pasionează să citesc cărți sau studii diverse pe această temă, să urmăresc documentare sau să aprofundez cursurile efectuate până acum.

 

Iar în urmă cu 6 ani s-a născut un vis - acela de a duce mai departe povestea livezii cu cei 300 de pruni.

Visam eu atunci să creez unul dintre cele mai confortabile locuri din România, unde să te simți liber să experimentezi, să creezi, să te încarci cu energie, să renaști. Pentru ca asta se întâmplă în acest loc magic.

Am peste 25 de ani de experiență în resurse umane, sunt Trainer, Coach NLP, autor de cursuri și de cărți de gătit cu specific raw vegan, vegan sau pesco-vegetarian. Am creat un curs experiențial "De 3 X AS - de la primul pAS la mASter chef-ul cASei tale" - sau cum să gătești sănătos rețete pesco-vegetariene în maximum 20 de minute. Mai multe despre mine găsești la www.mindvibe.ro  sau la https://www.facebook.com/groups/412027346781663/

Eu sunt Corina - Laura Nae, mama lui Vlad, care are acum 28 ani

 

Respir creativitate de când mă știu. Mă consider o norocoasă că am putut să combin partea profesională cu pasiunea mea. Am urmat cursurile Universității Naționale de Artă București, obținând un master în Artă Decorativă & Design și UPB, cu un masterat în Bioinformatică.

 

În anul 2011 am lansat seria de expoziții Contempora – expoziții de promovare a tinerilor artiști români. Coordonez numeroase proiecte artistice din diferite ramuri ale artei: film, performance, teatru, artă interpretativă, artă plastică și decorativă.

 

Am lucrat 5 ani într-un birou de arhitectură; m-am ocupat de campaniile de branding și publicitate – lucrând ca Art Director – Publicis sau Creative Director în mai multe agenții de publicitate. Am participat la expoziții colective ca artist invitat.

 

Coordonez The Art – metoda de terapie prin artă, care are ca scop dezvoltarea creativității și intuiției copiilor iar în 2018 m-am alăturat echipei Zeppelin Schule, ca profesor coordonator al programului Kunstprojekt – activități creative și recreative pentru copii.

 

Sunt o mare iubitoare de frumos, lucrez cu copiii în cadrul Club Natura, unde am implementat workshop-uri dedicate copiilor și am organizat mai multe tabere urbane. Mai multe despre mine găsești aici: contempora.ro/club-natura/

 

Optează acum pentru tabăra de dezvoltare a creativității pentru copii JAPAN ART summer camp

Copilul tău va beneficia de:

Transport București-Calinești și retur, cu microbuzul Club Natura. Cazare 4 nopți, cu pensiune completă, 3 mese pe zi + gustări.
Program distractiv cu activități creative în aer liber. Relaxare și joacă liberă. Traineri specializați în domenii creative. Experiență bogată în lucrul cu copiii. .
Materiale pictură, desen. Program de relaxare. Program zilnic de Qigong – gimnastică chinezească. Jocuri în aer liber (masă de ping-pong, trambulină, leagăne, mingii de fotbal, palete de badminton).

Rezervă locul tău în JAPAN ART Summer Camp - 1970 LEI / copil pentru plata integrală sau 2* 1120 LEI / copil pentru plata în rate. Reducere 5% pentru frați (aplicată fiecăruia dintre copii).

Locuri limitate - maximum 12 copii / tabără