DE 3 x AS: DE LA PRIMUL PAS LA MASTER CHEF-UL CASEI TALE - PACHETUL GOLD

 

Cum să gătești sănătos rețete VEGANE cu timp maxim de preparare de 20 de minute. 

 

Vino cu mine într-un Curs Experienţial, LIVE, cu acces pe viață în care descoperi creativitatea prin gătit, redevii omul energic de altă dată, sănătos și plin de viață. 

Beneficiază de multe bonusuri savuroase și speciale!

 

Înscrie-te Acum
 
 
 
 

Ești copleșit(ă) de atâta informație despre sănătate și alimentații extreme?

Ai stricat ingredientele chiar dacă ai respectat întocmai rețetele încercate?

Vrei să faci o schimbare a stilului de alimentație dar nu reușești?

Ești creativ(ă) dar vrei să te auto-depășești când gătești?

Vrei să consumi mai puțină carne și produse procesate?

Vrei să nu îți mai ia o veșnicie să gătești?

 

Pentru că și eu am trecut prin toate aceste stări, am creat cel mai simplu program de transformare a ta:  

de la un prim PAS la MASTER CHEF-ul casei tale

 

Cum ar fi dacă tot ce ai nevoie acum este să ceri ajutor?

Poate ai încercat deja de multe ori până acum. Sau poate nici măcar nu știi de unde să începi. Sau poate ai deja atât de multe pe cap încât nu mai ai timp să și gătești. De multe ori te trezești dimineața fără vlagă iar seara nu mai ai niciun pic de energie. Poate nu mai ai nici motivație.

Cum ar fi dacă tot ce ai nevoie acum este să ceri ajutor? 

Iar eu sunt aici să te ghidez, să îți ofer ajutorul de care ai nevoie. Așa cum și eu am primit de la alții acum mai bine de 7 ani. Atunci când, în urma unui diagnostic medical neașteptat, credeam că viața mea s-a sfârșit.

Ce legătură are asta cu gătitul sănătos? O foarte mare legătură!

Întoarcerea la lucrurile simple, la o alimentație preparată cât mai puțin termic, la descoperirea unei lumi aparte [culori, gusturi, arome, combinații neașteptate] – toate au contribuit pentru mine la grăbirea procesului de vindecare. 

Ca să nu mai spun faptul că deja aveam o altă preocupare și gândurile mele nu mai erau acolo, la diagnosticul meu medical. Dintr-o dată, descoperisem o lume nouă, pe care am început să o explorez frenetic – așa am testat sute, poate mii de rețete – raw vegane, vegane și pesco-vegetariene (*). 

CURS GĂTIT SĂNĂTOS

Nu te mai plânge că nu ai TIMP

Nici eu nu aveam sau așa credeam. Dar am învățat o metodă prin care am câștigat TIMP. Iar parte din acest timp l-am direcționat către dezvoltarea creativității prin gătit.

Îți voi arăta și ție tehnici de gestionare a timpului pe care le folosesc și eu cu succes de ani de zile.

 Așa vei face rost de timp pentru a găti rețetele tale delicioase.

Soluția mea în 4 pași pentru tine este următoarea: 

Înscrie-te Acum

Eram dependentă de cafea cu zahăr, lapte și țigări

Dar și de mâncare cu foarte multă carne. Nu exista zi în care să nu consum carne, mai ales la cină – friptură, mezeluri, cârnați sau mici. Nu era zi în care să nu consum dulciuri sau produse de patiserie, orice produs de fapt care nu necesita mult timp de preparare.  

Era atât de simplu, nu? Puteam intra în orice supermarket, umpleam coșul cu câteva produse procesate pe care le ascundeam după aceea pe acolo, prin sertarele de la birou sau pe acasă, ca să le am la îndemână când mi se făcea foame.

Hmmm…dar cine poate rezista unei prăjituri apetisante? Mai ales atunci cand ajungi să mănânci emoțional, cu mintea goală, fără să conștientizezi ce ai în farfurie? Când ai foarte multă treabă la serviciu, ești extrem de stresat și ai impresia că prietenul tău cel mai bun în acel moment – napolitana, ciocolata, covrigeii cu sare - te așteaptă să-ți ofere ce ai tu nevoie? 

Sau poate ai constatat cât de mult îți ține de foame o cafea cu mult zahăr – și așa te amăgești că de fapt tu vei slăbi. Pentru că mănânci puțin, nu-i așa? Ce contează o cană cu lichid și cu ceva zahăr? Ce contează câțiva covrigei cu sare? Parcă îți amăgești și senzația de foame pentru o vreme.

Doar că….invariabil, mie mi se făcea o foame cumplită….DE CE?

Pentru că săream peste micul dejun, nu aveam gustări sănătoase, săream și peste prânz – că mă luam cu altele și nu apucam să mai comand o dată cu colegii mei. Iar seara, ajungeam atât de înfometată acasă, că nu mai aveam chef să pregătesc mare lucru pentru mine, soțul meu și cei 3 copii ai noștri. Așa că aveam parte cu toții de invariabila cină pe bază de carne și cartofi prăjiți.

Peste toate astea, intervenea și stres-ul de la serviciu. Când citeam despre efectele nocive ale stres-ului asupra sănătății, auzeam așa o voce în gândurile mele: ”tu ești ok, ești puternică, uite cât de sănătoasă ești, poți să duci multe, e o prostie să te gândești la asta acum, ai atât de multe lucruri de rezolvat...”

Până într-o zi. 

Iar acea zi vine mai devreme sau mai târziu pentru fiecare dintre noi, dacă nu avem grijă.

Acea zi, când stai năucit în fața unui spital și te întrebi: “DE CE mi se întamplă tocmai mie?”

Tu încă poate ai timp să acționezi, să faci ceva pentru tine și cei dragi ție. Vino alături de mine în acest program de transformare și profită de pachetul GOLD la un preț special de la  1947 RON  la  1457 RON. 

Înscrie-te Acum
 

PACHETUL GOLD  “De 3xAS: de la un prim PAS la MASTER CHEF-ul casei tale conține:

 

 • Acces pe viață la 63 de tutoriale video înregistrate
 • Sesiuni săptămânale LIVE de coaching și mentorat de grup (sesiuni de întrebări și răspunsuri, exerciții practice)
 • 3 ședințe individuale de coaching și mentorat nutrițional
 • 200 de rețete cu specific vegan, raw vegan și pesco-vegetarian
 • Acces la grupul privat de Facebook PESCO-VEGETARIAN [RO] – o sursă permanentă de inspirație pentru tine (postez aproape zilnic diverse preparate sau materiale educaaționale gratuite)
 • Acces la podcast-ul meu “Spune: ADIO, STRES!” – un spațiu intim unde mă poți auzi săptămânal, cu un nou episod bazat pe metoda holistică pe care o abordez prin 4 piloni: sănătate mentală și emoțională, gestionarea eficientă a timpului, tehnici de schimbare a obiceiurilor și alimentația sănătoasă
 • 17 tutoriale video cu o durată de 180 de minute (rețete pesco-vegetariene pentru mic dejun, prânz și cină) cu timp maxim de preparare de 20 de minute
 • Plan de transformare personală prin care îți identifici hoții de timp pentru a câștiga timp pe care să-l dedici gătitului sănătos
 • Ghid de identificare a obiceiurilor nesănătoase și de setare a unor obiective ambițioase pentru dezvoltarea ta
 • Ghid complet de alimente sănătoase ca să știi ce produse să achiziționezi de la magazin în funcție de conținutul de macro și micronutrienți (carbohidrați buni, proteine complete, grăsimi sănătoase, vitamine și minerale).
 • Ghid cu alimente vegetale care nu conțin gluten și care nu produc aciditate, cu indice gliemic mic dar și cu alimente de evitat (inclusiv din lumea vegetală)
 • O ședință MP3 de "mindful eating" – de conștientizare a modului în care te alimentezi și care te poate ajuta să-ți controlezi greutatea sau poftele alimentare

 

Investiția în sănătatea ta [cu tot cu BONUSURI] este de 1457 RON, redus de la 1947 RON. Bani pe care îi vei câștiga deja în primele 3 luni - prin economiile pe care le vei face la coșul alimentar. Te voi învăța exact cum:)

Înscrie-te Acum

Îți arăt cum să gătești sănătos rețete 100% vegan sau 90% vegetarian și 10% pește și fructe de mare, care nu durează mai mult de 20 de minute

 

 Eu sunt Gabriela

Am supraviețuit unui diagnostic medical nemilos și acum simt că pot mișca munții din loc cu energia mea

 

 • Am fost dependentă de mâncare nesănătoasă până acum mai bine de 7 ani. Care mi-a adus multe necazuri. Cu toate astea, am reușit să trec peste această cumpănă din viața mea, în ciuda acestor neajunsuri și dependențe.
 • Nu sunt “Chef” cu toate că de-a lungul timpului,  prietenii mei m-au încurajat să particip la tot felul de concursuri culinare. Spuneau ei că aș găti bine. De fapt, delicios, creativ, aspectuos, îndrăzneț, diferit, dar mai ales rapid. Și mereu mă întrebau când am timp și pentru asta. 
 • Iar pe lista mea de cursuri de dezvoltare, își așteaptă rândul atât o certificare ca Chef în bucătăria vegetariană cât și una ca Trainer în Mindfulness. Lucruri care nu au legătură cu experiența mea profesională dar care au legătură cu pasîunea mea.
 • În călătoria mea de transformare, am urmat și cursuri de nutriție atât în țară (am o certificare ca Tehnician Nutriționist) cât și în străinătate (am absolvit  cursurile Stanford University of Medicine, cu specializare în nutriție). Am învățat câte ceva despre nutriție în ultimii 7 ani dar nu suficient. De aceea mă pasionează să citesc cărți sau studii diverse pe această temă, să urmăresc documentare sau să aprofundez cursurile efectuate până acum. 
 • Sunt mamă a trei copii, sunt la fel ca și tine, cu responsabilități, cu griji, cu o mare dragoste față de natură, am învățat să respect formele de viață. Cu o mare curiozitate de a descoperi combinații noi din punct de vedere culinar.
 • Nu am răspuns la tot ce ține de un stil de viață armonios, însă încerc să mă educ cât pot de mult ca să nu mai ajung acolo unde am fost acum 7 ani și să mă întreb: “DE CE mi se întâmplă tocmai mie”?

„Oamenii învață învățând pe alții.” Așa spunea Seneca. Așa mi-o spun și eu astăzi. Permite-mi să te însoțesc în călătoria ta de transformare. Cu siguranță voi avea si eu foarte multe de învățat de la tine.

 

Fă o investiție de 1457 RON în dezvoltarea ta personală, în sănătatea ta. Profită de prețul și avantajele pachetului GOLD, redus de la 1947 RON.

Înscrie-te Acum
 

CE îți ofer în acest curs:

În primul rând, SOLUȚII la nevoile tale. Să câștigi timp pentru tine și familia ta. Să îi impresionezi pe cei dragi fără a sta o veșnicie în bucătărie. Fără să îți miroasă părul sau hainele a mâncare. Vei căștiga, pe lângă timp, sănătate și armonie pentru tine și cei dragi.

De ce nu? Vei face poate tranziția către un stil de alimentație bazat pe mai puțină carne și produse procesate.

 • Am creat un program care te trece prin mai multe stări – de A-HA, de conștientizare a acelui DE CE?. De ce să faci acum primul pas când nu va fi poate prea târziu pentru tine?
 • Un program care să îți ofere soluții concrete la CUM să faci rost de TIMP. Și parte din acest timp să-l dedici dezvoltării creativității tale prin gătit.
 • Un program care te va face să realizezi CINE ești TU – o persoană plină de resurse, de motivație, de dorință de a-ți depăși diverse frici. O persoană care adori să experimentezi lucruri noi. Să îți demonstrezi că poți ieși de pe pilotul automat în care te regăsești acum. Că faci ceva și pentru tine.
 • Un program care îți va arăta concret CE trebuie să faci pentru a realiza o tranziție către un stil de alimentație sănătos, în care să reduci produsele procesate aproape la maximum, să nu mai simți dependența de dulciuri, carne și brânzeturi.

Acest program nu este o dietă. Nu este o himeră. Dacă eu - cea care eram dependentă de asta - am reușit să renunț la zahăr, țigări, carne, produse procesate, brânzeturi și lactate animale – ȘI TU POȚI!

 

 

Ce îți va mai aduce acest curs experiențial prin pachetul GOLD?

 • Satisfacția că poți contribui la o lume mai bună, prin reducerea sau renunțarea la consumul de produse animale și produse procesate
 • Îți vei putea controla poftele alimentare
 • Vei arăta din ce în ce mai bine, indiferent de vârsta pe care o ai
 • Vei avea un nivel de energie care câteodată te va surprinde și pe tine
 • Te vei elibera fizic și emoțional de suferințe vechi
 • Analizele tale medicale „înainte și după” vor vorbi de la sine
 • Vei avea control asupra alimentației tale și a celor dragi
 • Vei constata cu surpindere că cei dragi ție – copiii, în primul rând – vor adopta foarte rapid acest stil de viață

Iată structura completă a cursului experiențial "De 3xAS: de la primul PAS la MASTER CHEF-ul casei tale"

 

Să faci o schimbare profundă în stilul tău de alimentație nu este ușor. Și nu este o dietă. Este un proces psihologic. Care te va face să vezi dincolo. Să te vezi pe tine cel de peste câțiva ani. Închide ochii pentru o clipă și imaginează-ți cum vei fi peste 3-4 ani. Cum te vei simți. Ce nivel de energie vei avea. Ce vei consuma ca alimente.

Dacă ești OK cu ce vezi, atunci acest curs nu este pentru tine. 

Dar dacă nu-ți place ceea ce vezi, dacă simți că ai nevoie de o schimbare, atunci oferă-ți o șansă. S-ar putea ca acest curs să fie acel „game changer” din viața ta.

Dar nu-ți face griji. Sunt aici să te ajut. Să te îndrum. Să îți arăt cum am reușit eu ca astăzi, la + 50 de ani să mă reinventez și să mă simt mai VIE ca niciodată. Să simt că tot ce îmi propun se va realiza. Muncesc mult pentru asta. Și înainte făceam asta. Dar ceva este diferit acum.

Nivelul de energie.

Care vine din felul în care mă alimentez. Sunt convinsă de asta. Pare totul atât de simplu acum. 

CE ÎȚI OFERĂ ACEST CURS?

Accesează modulele de mai jos pentru informații detaliate.

Ai exact două variante – să faci ceva pentru tine sau să nu faci nimic

 

Jim Rohn spunea: „viața ta se va schimba atunci cănd tu te vei schimba”.

Cu cât amâni momentul de a face o schimbare în viața ta, cu atât vei rămâne alături de kilogramele tale în plus, de dependența ta de dulciuri, de alimente procesate, de stilul haotic de alimentație, de orele inutile petrecute în bucătărie, de boală și de lipsă de energie.

Un lucru este cert – dacă nu iei măsuri, nimic nu se schimbă și dacă continui să ignori problema cu care te confrunți, ea te va aștepta acolo, răbdătoare.

Dacă te întreb acum:”ce ai făcut concret în ultimele 2 luni să schimbi ceva la stilul tău de viață?” ...oare ce răspunzi? Dacă nu ai făcut niciun prim pas pentru asta, înseamnă că nu ai schimbat de fapt nimic. Și ce te va face să crezi că în următoarea perioadă va fi diferit?

Ia măsuri, altfel nimic nu se va schimba! 

Știu, nu este ușor. Dacă ar fi ușor să îți schimbi peste noapte stilul de alimentație, toată lumea ar face asta. Nu ar mai exista atâtea boli, atâtea suferințe, atât de mulți copii obezi. Știu că este greu. Că este poate nevoie de un factor declanșator – așa cum mi s-a întâmplat mie.

Eu nu sunt aici să îți spun să nu mai mănânci ce îți place sau să gătești ceva ce nu-ți va face plăcere. Sunt aici ca să îți arăt și altă perspectivă, să vezi cum poți obține rezultatul dorit doar făcând pași mici în direcția asta.

Și asta mi-ar plăcea să insuflu în tine, atunci când vei urma acest curs – să descoperi acel ceva care se află în tine și care te va susține în procesul tău de transformare. Nu pentru o lună sau două ci pentru restul vieții tale.

Iar acest curs – dincolo de tehnici de gătit, rețete, sfaturi culinare – îți va aduce de fapt ghidajul de care ai nevoie ca să iei decizia de a te schimba.

Pentru că vei afla DE CE-ul tău care te va aduce acolo unde îți dorești – să îți schimbi viața, pentru că tu îți vei dori să te schimbi.

Iar eu sunt aici pentru tine, să îți arăt că se poate, că nu este atât de dificil pe cât pare.

Mai ales că îți voi oferi mai multe BONUSURI GRATUITE din care să te inspiri. 

 

VEZI CELE 5 BONSUSURI PE CARE ȚI LE OFER GRATUIT, MAI JOS:

 

Ai garanția că vei primi banii înapoi în termen de 14 zile calendaristice de la data începerii cursului, dacă nu vei primi informațiille pe care le-ai așteptat, cu condiția să fi vizionat toate tutorialele video din platformă și să fi făcut temele date.

Nu rata oportunitatea de a accesa pachetul GOLD al programului experiențial "De 3xAS - de la primul PAS la MASTER CHEF-ul casei tale"

 

Iată mai jos ce vei pierde sau ce vei câștiga - depinde doar de decizia pe care o vei lua:

 

 • ședințe săptămănale pe Zoom alături de alți participanți 
 • 3 ședinte individuale de coaching și mentorat nutrițional 
 • 63 de tutoriale video înregistrate într-o platformă la care vei avea acces pe viață
 • E-book cu 100 de rețete vegan & raw vegan detaliate, cu timp maxim de preparare de 20 de minute
 • E-book cu 100 de rețete pesco-vegetariene detaliate, cu timp maxim de preparare de 20 de minute
 • E-book cu 10 rețete pesco-vegetariene, create special pentru mesele festive sau pentru sărbători
 • Meniu cu 50 de combinații pesco-vegetariene pentru  o dietă de 10 zile (îți poți combina cum vrei rețetele pentru mic dejun, prânz, cină și cele doua gustări zilnice) - DACĂ URMEZI ACEASTĂ DIETĂ, cu combinațiile date si respecți recomandările mele, cu siguranță vei slăbi câteva kg (dacă și acesta este unul dintre obiectivele tale) 
 • 16 tutoriale video cu o durată de 180 de minute (rețete pesco-vegetariene pentru mic dejun, prânz și cină) cu timp maxim de preparare de 20 de minute
 • Plan de transformare personală prin care îți identifici hoții de timp pentru a câștiga timp pe care să-l dedici gătitului sănătos
 • Ghid complet de alimente sănătoase ca să știi ce produse să achiziționezi de la magazin în funcție de conținutul de macro și micronutrienți (carbohidrați buni, proteine complete, grăsimi sănătoase, vitamine și minerale). Ghid de combinare a condimentelor. Ghid de alimente cu și fără gluten. Recomandări  pentru persoanele care doresc să adopte un stil de alimentatie 100% vegan
 • 5 ghiduri alimentare (cu combinații pentru mic dejun, pânz, cină și gustări) pentru curele de detoxifiere ale ficatului, plămânilor, rinichilor, colonului și a pielii - în total, 75 de combinații pesco-vegetariene pentru detoxifiere
 • Acces pe viață la materialele  de suport (tutoriale video, ghiduri, E-book-uri, etc) 
 • Acces la grupul privat PESCO-VEGETARIAN [RO]
 • O ședință MP3 de "mindful eating"

Înscrierile pentru pachetul GOLD se pot face prin accesarea OFERTEI DE 1457 RON

 

 Vei primi acces imediat și pe viață la informațiile din acest curs - nu rata OFERTA REDUSĂ la 1457 RON de la 1947 RON.

PENTRU PACHETUL GOLD - ACCESEAZĂ OFERTA CU 1457 RON - APASĂ PE POZA DE MAI JOS ȘI VEI PUTEA EFECTUA PLATA ONLINE SAU PRIN VIRAMENT BANCAR

 

Termeni și condiții
Politica de cookies
Protecția datelor cu caracter personal
Accesează informații