CUM SĂ GĂTEȘTI SĂNĂTOS ÎN MAX 20 DE MINUTE
Învață să gătești preparate cu un gust divin, cu respect pentru natură, pe care copiii tăi le vor adora
Simplu și Rapid...
- Arta de a fi AS în bucătărie este doar la un pAS distanță!
- Cu ingrediente simple, care nu sunt costisitoare, cu accent pus pe condimente și nu neapărat pe ingrediente.
- Rețete simple de la mic dejun la cină, care nu durează mai mult de 20 de minute să le prepari.
...Învățăm Împreună
- Cum să găsim TIMP pentru a găti sănătos
- Cum să (re)descoperim DRAGOSTEA de a sta alături la masă cu cei dragi, cu copiii nostri
- Cum să îi INSPIRĂM să dea atenție alimentelor simple
- Cum să ne (re)INVENTĂM în fiecare zi.

Dieta Pesco - Vegetariană
- Modul de alimentație pesco-vegetarian este asemănător cu cel vegetarian, fiind axat pe alimente vegetale: fructe, legume, cereale, semințe, nuci. Pe lângă acestea, se adaugă peștele și fructele de mare
- În dieta pesco-vegetariană pot sau nu să fie incluse produsele lactate sau ouăle, în funcție de persoana în cauză. Sunt foarte mulți adepți ai regimului lacto-ovo-vegetarian care au inclus în alimentația lor peștele, însă nu alt tip de carne.
- 3 lucruri esențiale care să te ajute în procesul tău de transformare către un stil de alimentație armonios
- un formular în baza căruia vei putea identifica HOȚII TĂI DE TIMP
- un plan alimentar pentru două zile, care respectă principiile unei nutriții echilibrate: 50-55% carbohidrați (buni), 15-20% proteină completă (din pește și / sau vegetale), 25-30% grăsimi (sănătoase - provenite fie din pește sau oleaginoase).
CINE SUNT EU?
CHEF EXPERIENȚIAL
De-a lungul timpului, prietenii mei m-au încurajat să particip la tot felul de concursuri culinare. Spuneau ei că aș găti bine. De fapt, delicios, creativ, aspectuos, îndrăzneț, diferit, dar mai ales rapid. Și mereu mă întrebau când am TIMP și pentru asta.
Este o pasiune a mea descoperită acum 5 ani, timp in care am experimentat sute, poate mii de rețete ccu specific raw vegan, vegan si mai nou, pesco-vegetarian. Pentru că nu aveam TIMP si nici CHEF să stau o veșnicie în bucătărie, am descoperit cum pot combina fructele, legumele, leguminoasele, oleaginoasele, peștele și fructele de mare - astfel încât să obțin preparate delicioase, în maximum 20 de minute.
SUNT CONSILIER NUTRIȚIONIST
Am o certificare ca Tehnician Nutriționist obținută în România și am urmat cursurile de nutriție ale Stanford University of Medicine.
Am ÎNVĂȚAT câte ceva despre nutriție în ultimii 5 ani dar nu suficient.
De aceea mă pasionează să citesc cărți sau studii diverse pe această temă, să urmăresc documentare sau să aprofundez cursurile efectuate până acum.
Planurile alimentare pe care le pregătesc personalizat, in funcție de preferințele fiecărei persoane cu care interacționez, respectă principiile unei alimentații sănatoase - 50-55% carbohidrați (buni), 15%-20% proteină completă, 30-35% grăsimi (sănătoase).
SUNT TRAINER ȘI COACH
Am dezvoltat și implementat un program experiențial "De 3 X AS, de la primul pAS la mASter cheful cASei tale", unde promovez un stil de alimentație bazat pe principii sănătoase de nutriție. Este mai mult decât un curs de gătit, este despre insipirație, motivație, puterea de a face transformări sustenabile pentru toată viața. Nu este vorba despre o dietă, cei despre un stil de viață. Despre cum să te raportezi la obiceiurile tale și cum poți face o schimbare mică acum dar care poate face mai târziu diferența între sănătate și boală, între energie debordantă și irascibilitate.

20 DE REȚETE PESCO-VEGETARIENE
Rețetele sunt bazate 90% pe produse vegetale și 10% pește / fructe de mare. Sunt gândite pentru o persoană sedentară, care dorește să adopte un stil de viață armonios, să își recapete energia, vitalitatea și să slăbească într-un mod sănătos. Pentru o persoană care nu are TIMP sau nu are CHEF să stea o veșnicie în bucatărie. Exact ca mine. Rețetele descriu pas cu pas modul de preparare și poze cu fiecare preparat.
VREAU 20 DE REȚETE