Live Cooking Masterclass

Retreat de dezvoltare a creativității prin gătit sănătos pentru cupluri 

Max. 8 persoane  

 

Cauți o experiență de neuitat? În care să te relaxezi, să descoperi plăcerea simplă de a găti preparate sănătoase pesco-vegetariene, cu timp de preparare maxim de 30 de minute? Vei experimenta cel puțin 20 de rețete diferite pesco-vegetariene, pentru mic dejun, prânz și cină. Vei înțelege cum să combini condimentele pentru un plus de savoare. Vei vedea cât de rapid poți pregăti diverse preparate simple, gustoase și aspectuoase - pentru tine  și prietenii tăi. Vei trăi pentru 3 zile în simbioză cu natura, într-o livadă cu 300 de pruni. La doar o oră distanță față de București și 15 minute față de Pitești. 

Într-un loc unde nu auzi altceva decât sutele de păsări din livadă care te încântă cu sunetele lor. 

Profită de o tabără unică de relaxare, pentru cupluri (maximum 8 adulți), organizată într-un loc magic. Taberele se organizează în perioada Mai-Octombrie.

Accesează butonul de mai jos pentru înscriere.

Vreau LIVE COOKING Masterclass
 

Îți dorești să petreci cât mai mult timp în natură? Să explorezi pe bicicletă zona de la poalele Carpaților Meridionali? Sau la pas, trasee ușoare pe dealurile împădurite din zonă?

Vrei să faci o schimbare în stilul tău alimentar, să consumi mai multe fructe, legume, cereale integrale, nuci și pește? 

Ești curios, cu poftă de a explora și experimenta lucruri noi? 

Cauți un loc unde să experimentezi preparate pesco-vegetariene dar să și înveți tips & tricks alimentație sănătoasă?

 

 

Pentru că sunt pasionată de combinații culinare diverse, care să mă provoace și să mă scoată din zona de confort, dar și de petrecere a timpului liber în natură, am creat o experiență unică pentru tine: 

 

Live Cooking Masterclass

 
 

Ce vei experimenta în cele 3 zile?

Alături de mine vei vedea în fiecare moment cum prepar rețete delicioase pentru mic dejun, prânz și cină. Care nu ne vor ține o veșnicie în bucătărie. Vei experimenta bucătăria thailandeză, chinezească și japoneză.

Îți vei face prieteni noi, persoane ca tine -  dornice să experimenteze, să exploreze locuri noi, să testeze noi limite. Fie că explorăm în bucătărie, fie zona din jur - cu bicicleta sau pe jos, pe dealurile din jur, care fac parte din Parcul Național Piatra Craiului. 

 

Vei afla principii simple de nutriție, vei înțelege cum să combini ingredientele pentru a-i oferi corpului tău energia de care are nevoie peste zi.

Seara, vom depăna povești la un pahar cu vin în jurul focului de tabără.

Vei învăța câteva tehnici de gătit rețete pesco-vegetariene pentru mic dejun, prânz si cină - ca să nu mai ai nevoie de rețete toată viața.

 

Costul  ALL INCLUSIVE pentru acest Masterclass / persoană este de 1747 LEI.

Poți opta și pentru plata în două rate egale (2 rate a câte 997 lei) , 50% la înscriere și 50% cu max. 3 zile înainte de data de începere a Masterclass-ului.

 

 

Vreau LIVE COOKING Masterclass

Sunt Gabriela Constantinescu - Trainer, Coach & Consilier Nutrițional

Am fost dependentă de mâncare nesănătoasă până acum 5 ani. Care mi-a adus multe necazuri. Cu toate acestea, am reușit să fac o transformare majoră în viața mea care m-a făcut să descopăr o pasiune - aceea de a inventa sau reinventa rețete simple, pesco-vegetariene, care nu durează mai mult de 20 de minute.

Nu sunt “Chef” cu toate că de-a lungul timpului,  prietenii mei m-au încurajat să particip la tot felul de concursuri culinare. Spuneau ei că aș găti bine. De fapt, delicios, creativ, aspectuos, îndrăzneț, diferit, dar mai ales rapid. Și mereu mă întrebau când am timp și pentru asta.

În călătoria mea de transformare, am urmat și cursuri de nutriție atât în țară (am o certificare ca Tehnician Nutriționist) cât și în străinătate (am absolvit  cursurile Stanford University of Medicine, cu specializare în nutriție). Am învățat câte ceva despre nutriție dar nu suficient. De aceea mă pasionează să citesc cărți sau studii diverse pe această temă, să urmăresc documentare sau să aprofundez cursurile efectuate până acum.

Iar în urmă cu 7 ani s-a născut un vis - acela de a duce mai departe povestea livezii cu cei 300 de pruni, locul unde organizez acest Masterclass.

Visam eu atunci să creez unul dintre cele mai confortabile locuri din România, unde să te simți liber să experimentezi, să creezi, să te încarci cu energie, să renaști. Pentru că asta se întâmplă în acest loc magic.

După mai bine de 25 de ani de experiență în domeniul resurselor umane, astăzi sunt autor de cursuri online și fondatoarea comunității PESCO-VEGETARIAN [RO] - grup privat de Facebook. Am creat un curs experiențial "De 3 X AS - de la primul pAS la mASter chef-ul cASei tale" - sau cum să gătești sănătos rețete pesco-vegetariene în maximum 20 de minute.

Mai multe despre mine găsești la www.mindvibe.ro  

 

3 bonusuri GRATUITE, incluse -  pentru a exersa abilitățile de a găti sănătos rețete 100% vegane cu timp maxim de preparare de 20 de minute 

Vei primi imediat ce te-ai înscris în Masterclass și ai achitat, un E-book cu 100 de rețete detaliate, inventate sau reinventate de mine. 

De asemenea, vei primi 17 tutoriale video cu rețete pesco-vegetariene, să vezi pas cu pas cum creez eu diverse preparate.

Beneficiezi de 20% reducere la programul de dezvoltare a creativității prin gătit: "De 3 X AS  - de la primul pAS la mASter chef-ul cASei tale" 

Vei beneficia de:

Cazare 2 nopți, cu pensiune completă, 3 mese pe zi + băuturi alcoolice și răcoritoare. 
Înveți 2 tehnici de gătit rețete pesco-vegetariene pentru mic dejun si prânz ca să nu mai ai nevoie de rețete toată viața. 
Exersezi peste 20 de rețete pesco-vegetariene, pentru mic dejun, prânz și cină - inclusiv bazate pe bucătaria thailandeză, chinezească si japoneză. Înveți să prepari rapid deserturi raw-vegan.
Ai acces imediat la un E-book cu 100 de rețete 100% vegan, cu timp maxim de preparare de 20 de minute, să exersezi în continuare acasă.
Ai acces imediat la 17 tutoriale video în care explic pas cu pas diverse rețete pesco-vegetariene. 
Ai reducere 20% la programul meu experiențial "De 3 x AS: de la primul pAS la mASter chef-ul cASei tale"

Rezervă locul tău în LIVE COOKING MASTERCLASS - 1747 LEI / persoană pentru plata integrală sau 2 rate a 997 LEI / persoană

Revin în atenția ta pentru detalii cu privire la data organizării.

Locuri limitate - maximum 8 adulți  (cupluri - vila are 4 dormitoare, cu paturi matrimoniale)